URCOSA ANDORRA - REFORMES ANDORRA

Title
Vaya al Contenido
Profesionales de la construcción en Andorra
URCOSA
C/Els Barrers, 21.
Tel:  (+376) 720 975
AD500 Santa Coloma
Príncipat d'Andorra
URCOSA
Urbanitzacions i Construccions
L'any 1971, un grup d'empresaris i emprenedors d'aquest el nostre país funden Urbanitzacions i Construccions S.A. La idea de fons és crear una constructora a partir de la unió de l'experiència i els coneixements de diferents professionals de múltiple naturalesa vinculats tot ells al món de la construcció.
Amb el pas dels anys URCOSA (nom amb la que l'empresa és coneguda en el sector) es va consolidant al mercat andorrà a força de crear una base sòlida, de credibilitat i responsabilitat amb el qual realitza i pel que si encarrega.
Durant aquest temps l'empresa ha passat a ser de responsabilitat familiar deixant de banda l'origen de formació d'empresa inicial avançant en la direcció de fidelització del client i de responsabilitat al prendre's les obres com a pròpies, intentant donar el millor servei al client privat i així ben retornar la responsabilitat dipositada en URCOSA.
Seguint aquesta línia i fent un pas més en la direcció de professionalització que mereix el sector per tal de donar solucions i resposta a l'especialització i complexitat que estan adquirint el dia d'avui les obres, URCOSA ha apostat pel capital humà i tècnic que formi la seva empresa. És així que el dia d'avui l'empresa està formada des d'encarregats d'obra amb una experiència i fidelitat superior als 20 anys a la mateixa fins al personal tècnic i de direcció compost per enginyer de camins, canals i ports, arquitecte i sobreestant entre d'altres.
La voluntat d'URCOSA és voler resumir la seva feina en traçabilitat, planificació, optimització de costos/despesa, responsabilitat, minimització de problemes, professionalització de serveis i assessorament d'allò que és millor per al nostre client. Amb aquesta voluntat seguirem treballant.

És una empresa familiar andorrana de capital 100% d'aquest país des de fa més de 45 anys,
construint, desenvolupant i/o reformant projectes en l'àmbit nacional dins el vessant de l'edificació
ja sigui en edificis unifamiliars (xalets), plurifamiliars (cases adossades, edificis d'habitatges i edificis
d'ús públic) i comercials (naus industrials, centres multimarques, aparcaments… ).
Durant tots aquests anys, i gràcies a un esforç curós i continuat per donar un bon servei al nostre client,
URCOSA ha anat aconseguint la fidelització i la confiança d'alguns d'aquests clients.
Per aquesta raó, amb tots ells, treballem conjuntament per optimitzar i trobar la millor solució
constructiva (estètica, funcional i pràctica) que el client pot necessitar.
Estudiar, analitzar i treballar cada obra/reforma com si fos per om, fa que ens involucrem
fins a obtenir el resultat desitjat pel nostre client.
Regreso al contenido